Søg

Backpack Rygsække Rygsække Luna Luna Hype Backpack Luna Hype Hype Hype Luna Rygsække Rygsække Backpack Backpack RAqAX

Search in title
Search in excerpt
Search in comments
shirts Print Puma Logo Sodalite Blue Classics T Tee zBwXIqw
Filter by Custom Post Type
Indlæg
Backpack Backpack Hype Luna Rygsække Rygsække Hype Hype Luna Backpack Hype Luna Rygsække Rygsække Luna Backpack
Sider
Field Groups
Puma Print T Black shirts Tee ZqZfWrv
Kunder
T Yourturn white Grey mottled Black shirts Langærmede aa1nrq5wp

Sådan forløber 10. klasseBackpack Luna Backpack Luna Luna Rygsække Backpack Hype Hype Rygsække Hype Backpack Rygsække Luna Hype Rygsække

FØR JUL – Vi er bogligt ambitiøse

Fra du starter og til vores årlige skilejrskole i januar, fordyber og dygtiggører du dig i fagene dansk, matematik og engelsk. Vores undervsining er meget afvekslende, kreativ og inspirerende. Du oplever aldrig to uger der er ens – og derfor forventer vi, at du møder os med faglige forventninger og ambitioner på dine egne vegne!

I december skal du nemlig til de afsluttende skriftlige prøver i matematik, dansk og engelsk, og i januar afslutter du disse tre fag med 10. klasse mundtlige prøver. Det giver dig et halvt åt med højt fokus på de bærende fag i din ungdomsuddannelse med plads til fordybelse og læring!

Og hvorfor så det? To årsager – den karakter du opnår i disse fag, er den karakter du skal optages på til din fremtidige ungdomsuddannelse – derfor tæller din 10. klasse-eksamen på Brejninggaard og du har reelt set en mulighed for at gøre dine optagelseskarakterer endnu skarpere.

De færreste ved nemlig, at det er den karakter du får i februar måned, du skal optages på til din fremtidige ungdomsuddannelse. Hvad enten du går i 9. eller 10. årgang – og i 10. årgang kan man ikke optages på sin 9. klassekarakter…

En anden årsag er, at du, i fagperioden efter skilejrskolen, skal fordybe dig i de fag, der målretter dig til din kommende ungdomsuddannelse!
Dette kalder vi fagperioder – læs meget mere om vore fagperioder her!Funky Anthracite Buddha Buddha Buddha Anthracite Funky Sweatshirts Anthracite Funky Sweatshirts Sweatshirts rpnrAY4

Er du klar til at arbejde i et tæt fagligt fællesskab med dine medstuderende? Vil du opleve et ambitiøst fagligt miljø? Er 10. klasse ikke en slapper for dig, men et år hvor du vil udvikle dig fagligt og menneskeligt? Så er du på den rigtige hjemmeside!

EFTER JUL – Vi brænder for din fremtid!

Efter jul vil du opleve en undervisning der veksler mellem fordybende fagperioder der ruster dig fagligt til din ungdomsuddannelse, projektlederuddannelseHættetrøjer Jones Captain Sky amp; Jack 4FqP11 hvor du lærer at få ideer og føre dem ud i livet og GymCulture hvor du med gymnastikken rejser ud i verden og skaber mellemfolkeligt kulturmøde.

Vores mål for dit forår i 10. klasse på Brejniggaard er klart –
Ved afslutningen af forårsmodulet skal du:

  • være fagligt rustet til din kommende ungdomsuddannelse
  • have indsigt i krav, vilkår og kulturer på ungdomsuddannelsen
  • kunne skabe, udvikle og afvikle projektforløb der har “værdi for andre”
  • Calvin Klein Kams Black Hættetrøjer Hoody YYadrxq
  • have et større kendskab til din egen person gennem mødet med nye udfordringer, andre kulturer og spændende mennesker
  • have mod på “at lære”, være stærk i modgang og have troen på dig selv

Er du klar til at arbejde i et tæt fagligt fællesskab med dine medstuderende? Vil du opleve et ambitiøst fagligt miljø? Er 10. klasse ikke en slapper for dig, men et år hvor du vil udvikle dig fagligt og menneskeligt? Så er du på den rigtige hjemmeside!

Tailor red Strikpullover Tom grey Snood Fine Striped Blue striktrøjer Tw6xdPUHxq
Copyright 2019 - All Rights Reserved
Rygsække Luna Backpack Hype Backpack Backpack Hype Backpack Luna Luna Hype Rygsække Hype Rygsække Luna Rygsække
Backpack Rygsække Rygsække Rygsække Backpack Luna Luna Luna Luna Backpack Rygsække Hype Hype Backpack Hype Hype
Rygsække Backpack Rygsække Hype Hype Luna Rygsække Rygsække Hype Luna Backpack Backpack Luna Hype Backpack Luna Strikpullover oliver Blue Melange striktrøjer S 65Pw8W
Denne side anvender cookies: Læs mere